Nieuws

Geplande Optredens

                                         Aan onderstaande optredens werken wij mee.

                                                                                   details kunt u vinden in onze agenda.

  GEPLANDE OPTREDENS
25 mei Treden wij op tijdens de Boerderijfair en het Schaapscheerdersfeest bij Boerderijmuseum De Bovenstreek in Oldebroek
10 juni 2e Pinksterdag treden wij 's middags op tijdens het Hippinksterconcours in Hattem
17 juni Treden 's avonds op in de Samenhof in Wezep
27 juni Treden wij 's avonds op in de Grote Tent tijdens de Oostendorpdagen in Oostendorp.
29 juni Treden wij op tijdens het jaarlijkse ShantyKoren Festival in Epe
13 juli Treden treden wij op tijdens de jaarlijkse " Eiermarkt " in Veessen
10 aug Treden wij op tijdens het Oogstfeest bij Boerderijmuseum De Bovenstreek in Oldebroek
27 aug Treden wij 's avonds op bij Hanzeheerd Brinkhoven in Heerde
15 nov Treden wij op tijdens de EXPO 55+ beurs in de IJsselhallen te Zwolle
28 nov Treden wij 's avonds op bij Hanzeheerd De Bongerd in Hattem
28 dec Treden wij 's avonds op in Elburg

 

 

 

 

Optreden bij Zorghotel IJsselvliedt

Op donderdag 11 april stond er weer een optreden voor ons gepland bij Zorghotel IJsselvliedt in Wezep, ditmaal voor gasten van de "Saffiergroep" uit Den Haag.

Na een wat aarzelend begin kwamde stemming er goed in en werdt er al snel spontaan meegezongen met ons voor deze avond hoofdzakelijk Nederlandstalige repertoire.

Na de pauze kwam zelfs de polonaise op gang aangevoerd door organisatrice Natascha met haar vrijwilligers Riet en Mathieu.

Al met al weer een geslaagd en gezellig optreden dat dit keer onder leiding stond van André van Limburg

Klik hier om de foto's te bekijken

 

Optreden bij het Zonnehuis in Zwolle '19

Zoals in de onderstaande artikelen te lezen is zijn we afgelopen dagen behoorlijk in de weer geweest, we hebben deze drukke periode dinsdagavond 19 februari afgesloten met een bijzonder gezellig optreden in het Zonnehuis in Zwolle, de bewoners/clienten hebben eigenlijk vanaf het begin van ons optreden " uit volle borst " meegezongen. Dat een avond als deze ook bij de verzorgenden in de smaak valt blijkt uit het feit dat we de uitnodiging voor een volgend optreden al weer binnen hebben.

 (Klik hier om de foto's te bekijken)

Opnames PromoClip van ons koor '19

Er zijn zaterdagmorgen (16-02) onder de bezielende leiding van regiesseur Kees van Pijkeren opnames gemaakt voor onze nieuwe promo clip. Henk Tabois en Albert Leusink hebben de opnames in de prachtige ambiance van Museumboerderij De Bovenstreek in Oldebroek gemaakt. Deze voor de koorleden niet alledaagse ervaring om voor de camera's te staan begon in een gemoedelijke sfeer met een bakje koffie aangeboden door het boerderijmuseum, waarna het seriueze werk op aanwijzingen van Kees, Henk en Albert kon beginnen. Ik kan mij niet aan de indruk onttreken dat het einresultaat mede door het bijzonder mooie weer er perfect uit gaat zien. Met dit gebeuren hebben we ook de deur geopend om meer met het boerderijmuseum te gaan doen, zo treden we zaterdag 25 mei op tijdens de BoerderijFair en het Schaapscheerdersfeest welk een jaarlijks - op de laatste zaterdag van mei - terugkerende activiteit is.

(Klik hier om de foto's te bekijken)

MeeZingAvond in De Hezebrink in Emst '19

Wij hebben vrijdagavond 15 februari voor de eerste keer kennis gemaakt met een enthousiast publiek uit Emst, tijdens ons optreden in het prachtige dorpshuis De Hezebrink was de toon al snel gezet. Dit als MeeZingAvond gepresenteerde evenement maakte vanaf  de eerste noten zijn naam gelijk waar, de circa 50 bezoekers zongen en deinden vol overgave met de muziek mee. Dit expiriment om te zien of een dergelijke avond aan zou slaan bij de Emstenaren is volgens de organisatie mede door ons toedoen als geslaagd ervaren en opent zeker voor de toekomst de deuren voor een vervolg. Om een indruk te geven van deze voor het publiek en niet op de laatste plaats voor ons gezellige avond te geven zijn er een aantal foto's bijgevoegd. 

(Klik hier om de foto's te bekijken)  

Feest en Piratenkoor  "de Mulderssingers.