Archief

Optreden bij de Maarlenhof '18

Dinsdag 11 september hebben wij een optreden verzorgd bij Woonzorgconsern IJsselheem locatie Maarlenhof in IJsselmuiden. Dit optreden werd door de bewoners, personeel en de onmisbare vrijwilligers zeer gezellig gevonden. De positieve uitwerking van ons repertoire op de bewoners doet ons als koor enorm goed, vooral het herkennen en meezingen van de "oudjes" bij de voor hun bekende liedjes geeft ons een dankbaar gevoel.

(Klik hier om de foto's te bekijken

Optreden op het HippinksterConcours in Hattem '18

We kunnen terug zien op een zeer geslaagd optreden tijdens het Hippinksterconcours in Hattem. Op uitnodiging van vereniging Hippisch Hattem hebben wij deze middag ons veelzijdig en gezellig repertoire kunnen laten horen aan het publiek. Dit hoogtepunt op de paardensportkalender van Midden-Nederland waar honderden ruiters en amazones tegen elkaar strijden wordt door enorm veel paardesportliefhebbers uit het hele land bezocht, wij zijn dan ook zeer vereerd dat wij zijn uitgenodigd om aan dit evenement ons steentje bij te dragen. Tijdens dit optreden hebben we na de pauze ons nieuwe zomertenue aan het publiek geshowd. Om een kort verhaal iets langer te maken, we zien gezien de prettige samenwerking met  Hippisch Hattem nu al uit naar een uitnodiging voor de toekomst.

(Kijk hier om de foto's te bekijken).

 

 

 

 

 

De Jeugd Van Toen Vaassen '18

Vrijdag 12 januari hebben wij een zeer geslaagd optreden verzorgd tijdens de nieuwjaars receptie van De Jeugd Van Toen in Vaassen. Deze groep "ouderen" heeft ons laten zien, dat zelfs als je op leeftijd bent je toch in staat kan zijn om in de juiste entourage te genieten van een heerlijk middagje uit.  U zult begrijpen dat een optreden met zo'n enthousiast publiek ook op ons een bijzonder stimulerende werking heeft, hier doen we het tenslotte voor. Gezien de reacties van de organisatie en het aanwezige publiek zijn wij ervan overtuigd dat we in de toekomst zeker vaker optreden voor Stichting Vaassen Actief waar De Jeugd Van Toen een onderdeel van is.

(Klik hier om de foto's te bekijken)

   

   

 

Feest en Piratenkoor  "de Mulderssingers.