VolKorenavond '16

VolKorenavond in de  WHC kantine op 12 maart 2016

Zaterdag 12 maart is het dan zover, de eerste VolKorenavond georganiseerd  door De Mulderssingers  en de activiteitencommissie van WHC.

Medewerking wordt verleend door popkoor WatZUP en de Old Dutch Boys uit Elburg/Kampen. Direct om zeven uur loopt de zaal al vol met fans van de drie optredende koren. 

Nadat Teun de avond heeft geopend met het verwelkomen van onze sponsoren, gaat het meteen los met de Mulderssingers die “Sailing Home” ten gehore brengen.

Na de Mulderssingers gaan de Old Dutch Boys verder met hun Ierse folksongs van The Dubliners en nemen ons mee naar the Fields of Athenry, en zingen o.a “The Rose of Allendale” wat door het publiek zeer wordt gewaardeerd.

Popkoor WatZUP vervolgt het programma met een aantal vlot gezongen nummers, die zonder tekstboek en vijfstemmig worden uitgevoerd. Ondanks een zeer rumoerige zaal slaan de koren zich er prima doorheen. Dan zingen de koren samen “Conquest of Paradise” op indrukwekkende wijze.

Na de pauze waarin de Mulderssingers hun nieuwe kleding tonen, en alle sponsoren worden bedankt, komen alle koren nogmaals op het podium en gaat het dak eraf met o.a. de “Engelse medley” en “het Dorpscafé”.

Al met al een zeer geslaagde avond die zeker een vervolg gaat krijgen.(Klik Hier Voor de Foto's)

Feest en Piratenkoor  "de Mulderssingers.